Uncapped data no contract

 • Wireless Broadband Uncapped @ 10Mbps

  R699.00/mo
  R1000.00 Конфигурирање на провизија
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
  • Wireless Broadband Uncapped @ 10Mbps
 • Wireless Broadband Uncapped @ 20mbps

  R1499.00/mo
  R1000.00 Конфигурирање на провизија
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
  • Wireless Broadband Uncapped @ 20mbps per month
 • Wireless Broadband Uncapped @ 40mbps

  R2499.00/mo
  R1000.00 Конфигурирање на провизија
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
  • Wireless Broadband Uncapped @ 40mbps per month
Вклучено во сите пакети
 • No contracts
 • Pay as you go
 • Instant setup